Onze diensten

Ons gedreven team denkt graag met u mee in al uw vastgoedvraagstukken.

Door middel van deze eenduidig inspectiemethodiek meten onze inspecteurs objectief de conditie van de bouwkundige- en installatietechnische elementen en leggen deze vast in een overzichtelijke rapportage. Van utiliteitsgebouwen tot woningen en zelfs monumentale objecten. Onze inspecteurs beschikken over een actueel NEN 2767 certificaat.

vastgoedadviseurs

Inspectieteam Nederland levert vanuit haar expertise adviezen op het gebied van beheer en onderhoud. Heldere rapportages, voorzien van foto’s ter illustratie. De adviezen hebben betrekking op korte, middellange of lange termijn. Desgewenst voorzien van een kostenindicatie.

Vanuit een 0-situatie een meerjaren onderhoudsplanning opstellen, of het uitvoeren van een her-inspectie om een bestaande meerjaren onderhoudsplanning te actualiseren. Wij zorgen voor betrouwbare data.

meerjarenonderhoudsplanning
bouwkundige onderzoeken

Voor diverse opdrachtgevers heeft Inspectieteam Nederland diverse bouwkundige onderzoeken uitgevoerd. Het betreft hier bijvoorbeeld kruipruimte onderzoeken, vocht- en schimmelonderzoeken en inspectie van schilderwerk.

Tal van oorzaken kunnen zorgen voor behoefte aan tijdelijke capaciteit op het gebied van bouwkundig beheer en onderhoud. Zowel voor korte als voor lange duur. Onze vastgoedadviseurs zijn snel inzetbaar en hebben ervaring met de meest uiteenlopende werkzaamheden op interim basis. Een flexibele, onafhankelijke en professionele werkhouding is daarbij vanzelfsprekend.

interimdiensten