Referenties

Elk project vertelt een verhaal van samenwerking en vakmanschap. Ontdek hoe wij de verwachtingen van onze klanten hebben overtroffen en bijdragen aan hun succes. Of u nu aan de start staat van een nieuw project, midden in een uitvoeringsfase zit, of specifieke expertise nodig heeft: bij ons vindt u wat u zoekt. Ontdek hoe onze labels u optimaal kunnen ondersteunen in uw vastgoedproject.

Inspectieteam heeft ons zeer deskundig en onafhankelijk bijgestaan in een geschil met een aannemer wat deze tot een goed einde heeft gebracht. De samenwerking hierbij was erg prettig. Wij zijn Inspectieteam daarvoor zeer erkentelijk en bevelen Inspectieteam dan ook van harte aan.

Brink adviseert op het gebied van bouw, infra en vastgoed. Al jaren werken wij samen met Inspectieteam voor nulmetingen, herinspecties en conditiemetingen conform NEN 2767. Deze samenwerking verloopt uitstekend. De lijntjes zijn heel kort, waardoor het net voelt alsof de medewerkers van Inspectieteam collega’s zijn.

Tevens is Inspectieteam snel in het aanleveren van werk en zijn ze heel betrokken bij de projecten. Ze zijn niet beroerd om ons te helpen bij bepaalde snelle deadlines als daarom wordt gevraagd. Ook is Inspectieteam zeer flexibel in het uitvoeren en het plannen van het werk. Mocht er eens een project voorrang hebben, dan is er planningstechnisch altijd wel wat te regelen.

Al met al is het zeer prettig om samen te werken met Inspectieteam. Hopelijk volgen er nog vele jaren!

Het resultaat dat wij gezamenlijk leveren, is de integratie van technologie met vakmanschap. Inspectieteam Nederland levert vakkundig werk en staat open voor vernieuwing en verbetering, wat goed aansluit bij de vastgoedeigenaren en -beheerders die de Aeroscan technologie gebruiken. Een betrouwbare partner als u wilt vernieuwen richting de toekomst.