Vastgoedinspectie op z'n best​

Elk vastgoedproject begint met een grondige inspectie. Bij Inspectieteam Nederland geloven we in het bieden van nauwkeurige en doelgerichte inspecties die u voorzien van heldere inzichten. Of het nu gaat om een NEN 2767 conditiemeting, een onderhoudsadvies, een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) of een diepgaand bouwkundig onderzoek: bij ons bent u aan het juiste adres. Ons ervaren team is gespecialiseerd in een breed scala aan vastgoedvraagstukken en zorgt dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Hoe wij u kunnen helpen

Bij Inspectieteam Nederland staat uw vastgoedvraagstuk centraal. We combineren expertise met een praktische aanpak om u te voorzien van diepgaande inzichten en concrete oplossingen. Dat doen we als volgt:

NEN 2767 Inspectie

Onze ervaren en gecertificeerde inspecteurs maken gebruik van de NEN 2767 inspectiemethodiek om de conditie van zowel bouwkundige als installatietechnische elementen helder en objectief vast te leggen. Of het nu gaat om utiliteitsgebouwen, woningen of monumentale panden, u krijgt een duidelijke rapportage, waaruit de staat van uw vastgoed overzichtelijk wordt weergegeven.
vastgoedadviseurs
DSC_0450

Onderhoudsadviezen

Onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis stelt ons in staat om concrete adviezen te bieden op het gebied van beheer en onderhoud. We leveren heldere rapportages, verrijkt met illustratieve foto’s, gericht op korte tot lange termijn onderhoudsacties. Desgewenst geven we u ook een duidelijke kostenindicatie.

Meerjaren Onderhoudsplanning (MJOP)​

Of het nu gaat om het opstellen van een MJOP vanuit een basissituatie of het actualiseren van een bestaande MJOP door middel van een herinspectie, wij zorgen voor accurate en betrouwbare gegevens.
vacatures inspectieteam
bouwkundige inspecties

Bouwkundige Onderzoeken

Onze expertise strekt zich uit tot gespecialiseerde bouwkundige onderzoeken, waaronder kruipruimte inspecties, voeghardheidmetingen, vocht- en schimmelonderzoeken, evenals schilderwerk inspecties. Voor elk bouwkundig vraagstuk heeft Inspectieteam Nederland de kennis en ervaring om u verder te helpen.

Waarom kiezen voor
Inspectieteam Nederland?

  • Deskundigheid voorop: Gecertificeerde inspecteurs met diepgaande kennis van vastgoedinspecties en onderhoud.
  • Brede expertise: Van NEN 2767 inspecties tot gedetailleerde bouwkundige onderzoeken, we hebben het allemaal onder één dak.
  • Duidelijke rapportages: Onze verslagen zijn helder, gedetailleerd en voorzien van visuele ondersteuning om u een volledig beeld te geven.
  • Persoonlijke benadering:Elk vastgoedproject is uniek. We luisteren naar uw specifieke behoeften en stemmen onze diensten daarop af.
  • Integrale aanpak:We zien het grotere plaatje en zorgen voor een holistische benadering van uw vastgoedvraagstukken.
  • Nazorg:Ook na het leveren van onze diensten zijn wij bereikbaar voor onze opdrachtgevers.

Kies voor kwaliteit, ervaring en een team dat met u meedenkt.
Kies voor Inspectieteam Nederland.

Heeft u een specifiek vastgoedvraagstuk of wilt u gewoon meer weten over hoe we u kunnen ondersteunen? Laat ons het weten. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u naar de beste oplossingen te zoeken. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een succesvol vastgoedproject!

Zo kunnen wij u helpen

Inspectieteam

Een team dat zich richt op bouwkundige inspecties, waarbij elk detail telt voor kwalitatief vastgoed.

Bouwteam

Begeleiding van uw projecten: voor onderhoud, renovatie en verduurzaming.​

Flexxteam

Waar expertise en passie samenkomen voor de perfecte match in bouwkundige detachering.