OVER ONS

Deskundige vastgoedadviseurs, de hoogste kwaliteit

OVER ONS

Het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers. Dat is waar we voor staan en waar we ons iedere dag maximaal voor inzetten!
Tegenwoordig worden bouwkundige inventarisaties en inspecties steeds vaker uitbesteed aan externe bureaus. Zowel incidentele als regelmatig terugkerende inspecties.

Het bespaart de vastgoedbeheerder kostbare tijd en tegelijkertijd worden de inspecties objectief en deskundig uitgevoerd.
Inspectieteam Nederland is een ervaren inspectiebureau voor bestaand vastgoed en kan u van dienst zijn met een heel scala aan bouwkundige inspecties.

De kern van ons bedrijf bestaat uit een team met gedreven vastgoedadviseurs die een buitengewone passie hebben voor vastgoed. Dit vertaalt zich naar een gedrevenheid en betrokkenheid bij ieder project dat wij aanpakken. Onze adviseurs beschikken over ruim voldoende, relevante werkervaring en worden voortdurend opgeleid. Hierdoor zijn onze klanten gegarandeerd van een gedegen eindresultaat, waarbij transparantie, flexibiliteit en deskundigheid de sleutelwoorden zijn.

Wij streven naar duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Dat doen wij onder andere door communicatie met korte lijnen, duidelijke afspraken aan de voorkant en een flexibele instelling te hanteren.

Toegankelijk en flexibel team

Transparante en persoonlijke samenwerking

Deskundige adviseurs

vastgoedadviseurs

Verval van bestaand vastgoed is niet alleen esthetisch onverantwoord. Het heeft vaak ook financiële gevolgen en soms zelfs effect op het leefklimaat. Met onze passie voor vastgoed zijn wij in staat om deze gevolgen al ver van tevoren te signaleren en de opdrachtgever hierop te attenderen.

Gefocust op het inspectiewerk en door onze efficiënte werkwijze kunnen wij de hoogste kwaliteit bieden tegen een gunstig tarief. Dit hebben wij inmiddels bewezen aan onze (groeiende) klantenkring.

Door de kernwaarden uit onze missie te blijven hanteren, verwachten wij dat onze klanten in de toekomst steeds sneller en vaker voor Inspectieteam Nederland zullen kiezen. Daarbij investeren wij primair op kwaliteit en daarna pas op kwantiteit.

Zo kunnen wij u helpen

Inspectieteam

Een team dat zich richt op bouwkundige inspecties, waarbij elk detail telt voor kwalitatief vastgoed.

Bouwteam

Begeleiding van uw bouwprojecten: voor onderhoud, renovatie en verduurzaming.​

Flexxteam

Waar expertise en passie samenkomen voor de perfecte match in bouwkundige detachering.