ONDERHOUDSADVIEZEN

ONDERHOUDSADVIEZEN

Verval van bestaand vastgoed is niet alleen esthetisch onverantwoord. Het heeft vaak ook financiële gevolgen en daarnaast ook vaak zelfs effect op het leefklimaat.

Met onze ervaring en passie voor vastgoed zijn wij in staat om deze gevolgen al ver van tevoren te signaleren en de opdrachtgever hierop te attenderen.
Tijdens onze inspecties nemen we de gebouw specifieke wet- en regelgeving in acht.

Wij verwerken onze bevindingen in een rapportage en bespreken dat met de opdrachtgever, zodat de juiste keuzes met betrekking tot het onderhoud gemaakt kunnen worden.

Inspectieteam Nederland levert vanuit haar expertise adviezen op het gebied van beheer en onderhoud. Heldere rapportages, voorzien van foto’s ter illustratie. De adviezen hebben betrekking op korte, middellange of lange termijn. Desgewenst voorzien van een kostenindicatie.

Ter voorbereiding van onderhouds- of renovatiewerkzaamheden kunnen wij diverse bedrijven voor u benaderen en de desbetreffende offertes voor u opvragen en vergelijken. U ontvangt van ons een onderbouwd advies voor het kiezen van de juiste partij. Inspectieteam Nederland werkt in uw belang en zoekt daarom altijd de juiste specialist voor de juiste prijs.

Daarnaast kunnen wij ook reeds aangeleverde offertes voor u beoordelen en indien gewenst, de onderhandelingen met de leverancier/aannemer aangaan.

onderhoudsadviezen